You, the petitioner
Beeld typetank bij rapport passend onderwijs

Kleinere klassen

46,519 signatures

Het lerarentekort blijft groeien. Het is aan de politiek om hier grip op te krijgen. Dit kan door een maatregel in te voeren die werkt voor leerling en economie op korte én langere termijn: kleinere klassen voor het basis- en voortgezet onderwijs.

Petition

We

Leraren, onderwijsondersteuners, ouders, leerlingen en anderen met een groot hart voor onderwijs.

 

establish that:

een groeiend lerarentekort, steeds meer lesuitval en onbevoegden voor de klas. Het wordt elke dag moeilijker om iedere leerling goed onderwijs te bieden.

 

and request

De volgende regering in het regeerakkoord op te nemen dat er de komende jaren stapsgewijs toegewerkt wordt naar kleinere klassen met een maximum van 21, te beginnen op de scholen die dit het hardst nodig hebben.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-11-16 
Lead petitioner:
E. Sloots 
Organisation:
AOb, Lerarencollectief, Ouders & Onderwijs, LAKS, Leraren in Actie, CNV Onderwijs, FvOv, AVS, FNV overheid, PVVVO, Po in Actie, VO in Actie, Oudervereniging Balans 

History

Signatures